Thursday, April 30, 2009

Know about your body structure

How much you know about our body structure? Here is an easy way, just a simple Mathematics calculation.

1. How many bones inside the body of the borned baby
Ans 1: (26+34)X 5

2. How many muscles in our body?
Ans 2: Ans 1 + 350

3. What is the number of joints in our body?
Ans 3: (Ans 2 + 50) / 7

4. How long is the blood vessels in our body( answer in km)?
Ans 4: Ans 3 X 1000

5. How many times the length of our nerves can round the Earth ?
Ans 5: Ans 4 - 99996.25

6. The energy generate by your muscle in one day actually can be used to raise up a car. Do you know what is the distance you can raise up the car and move with those energy generated by your muscle in ne day?
Ans 6: (Ans 5 + 1.25) X 3

7. Red blood cells are producing every minute in our body?
Ans: Ans 6 X 100000

8. The hairs you lose daily?
Ans 8: (Ans 7 - 200000) / 10000

9. Average number of bacteria at your armpit (in mm square)?
Ans: Ans 8 X 8

10. The length of the smallest muscle in our body (in mm)?
Ans : Ans 9 / 800

This is amazing number and i believe many people do not notice about it.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Labels

TRAVEL (72) FACTS (65) Medical (44) HEALTH TIPS (43) Military (41) Health Care (31) Medicine (27) Buildings and Architecture (25) AMAZING (24) INNOCENT DESI (24) FACE_OF_SOUL (21) DESI (20) Foods (20) NATURE (20) Weight Loss (19) FACE (16) WAR♥ (16) Cancer (14) ART (12) MARRIAGE (11) INNOCENT FACE (10) Medical Tech (10) Weird Stuff (10) EYE (8) Fruit VegetableS (8) HOTELS (8) SUFI (8) WEAPON (8) CELEBRITY (7) DEPRESSION (7) FLOWERS (7) FUNNY (7) HOME MADE (7) HOT (7) SKIN (7) ACNE (6) ASIA (6) BIRDS (6) BRAIN (6) DESI SMILE (6) ISLAM (6) JAZZY BEAUTY (6) JAZZY WEDDING (6) Lung Cancer (6) SLEEP (6) SURGERY (6) Yoga (6) AMAZING BEAUTY (5) AMAZING PAKISTANI ART (5) Astrology (5) DRUG♥ (5) HORSE (5) Herbs to Herbs (5) NIQAB (5) PAKISTANI KIDS (5) SALWAR_ KAMEEZ (5) SAVE WORLD (5) AMAZING♥ (4) ATTACK (4) CHOLESTEROL (4) DENTIST (4) Environment (4) Festivals and Events (4) INNOCENT (4) KIDS (4) MASSAGE (4) MOON (4) OTHERS (4) OZONE LAYER (4) PAINTINGS (4) POLLUTION (4) Pregnancy (4) SHIPS (4) STOP GLOBAL wARMING (4) TEETH (4) TRAVEL GUIDE (4) The Art of Travel (4) WATCH (4) ACUPUNCTURE (3) BABY (3) BEAUTY (3) BUTTERFLY (3) COOL (3) DUBAI (3) EFFECT (3) EXERCISE (3) GLOBAL WARMING (3) GROUP PHOTOS (3) HAIR CARE (3) HEART (3) IN LOVE (3) JAZZY MODEL (3) LOVE OF INNOCENT (3) MIND (3) Nishan-e-Haider (3) PEOPLES OF PAKISTAN (3) WONDER (3) girls (3) 3D (2) ACCIDENT (2) ALLERGIES (2) ARMY (2) BELIVE IT OR NOT (2) BODY (2) Breast Cancer (2) COCA COLA (2) COIN (2) COLOURFUL NATURE (2) CURRENCY NOTE (2) DEPRATION (2) DESERT (2) DIABETICS (2) DIET (2) Drink Travel (2) FISH (2) Food (2) HERBAL (2) JAZZY FASHION (2) JAZZY SMILE (2) MENDHI (2) MIGRATION (2) MOSQUE (2) Mahmud Ghaznavi (2) Muhammad bin Qasim (2) Napoleon Bonaparte (2) OILs (2) PIMPLES (2) PLANT (2) PLASTIC SURGERY (2) Poisons♣ (2) REMEDY (2) Reiki (2) SAD (2) SEASON OF LIFE (2) SNORING (2) STRESS (2) SUN (2) SUPPLEMENTS (2) SWORD (2) TIPU SULTAN (2) TRUCK (2) WILD (2) 99 NAMES OF ALLAH (1) ACHE (1) AIR FORCE (1) AMAZING TEXT (1) ANCIENT♥ (1) ANIMAL (1) ANIMATION (1) ARMY♥ (1) Adolf Hitler (1) BACK PAIN (1) BEACHES (1) BEAUTY OF KILASH (1) BEAUTY OF PAKISTAN (1) BORDER (1) BROTHER (1) BUS (1) COLLEGE (1) CONTACT LENSES (1) DOCTOR (1) DOOR OF ALLAH (1) EAGLE A1 (1) FAIRY (1) FEET (1) FIGHTING (1) FLAG OF PAKISTAN (1) FLU (1) FUN (1) Family Planning (1) GATE ART (1) GEMSTONE (1) GHURI (1) GRASS (1) Gawadar (1) Ghazwa-e-Badar (1) HAPPY (1) HERO (1) HISTORY (1) HISTORY☺☻☺ (1) HORSE IN BEAUTY (1) HUMAN (1) HUNTER (1) INFORMATION (1) ISLAM and SCIENCE (1) KING (1) KING OF SEA (1) Khalid-bin-Walid (1) LOVE PAKISTAN (1) MEHNDI ART (1) MOON SIGN (1) MOTHER IN LOVE (1) MOUNTAIN (1) Meditation (1) NATURE OF GOD (1) Nour-ud-Din Zangi (1) PARROTS (1) PETS (1) PREVENTION (1) PRODUCTS (1) PROPHET (PBUH) (1) Point Finder (1) SALAH DIN AYUBI (1) SAREE (1) SAVE EARTH (1) SHUI SITE (1) SMOKING☺☻ (1) SOLDIER♥ (1) STATUE (1) STONE OF SOUL (1) Sher Shah Suri (1) TECHNOLOGY (1) THERAPY (1) TIGER (1) TOYOTA (1) Tariq ibn Ziyad (1) Tib-e-NABVI (1) UNDERWATER (1) UNIVERSE (1) VIEW IN AIR (1) WATER FALL (1) WOW (1) lovely (1)
Back to TOP
Blogging tips